Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Ági' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Alexandra' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Alma' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Andi' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Andi 2' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Angela' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Anima' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Ági' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Barbara' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Barbi' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Betty' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Brigi' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Cecilia' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Dora' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Emese' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Eeszter' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Fruzsina' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Gabriell' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Gaby' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Grety' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Guti' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Heni' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Ildi' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Ildy' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Izabella' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Judit' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Judit 2' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Judith' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Kati' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Kriszta' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'GO-GO Kriszta' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Kriszta 2' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Kriszti' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Kriszti 2' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Lilla' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Lilu' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Linda' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Melinda' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Móni' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Niki' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Nikol' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Nikol 2' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Petra' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Rebeka' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Rebeka 2' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Rebeka' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'GO-GO Szilvia' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Timea' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Vadri' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Viki' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Vivien' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'VV Gigi' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Zsofi' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Zsofi 2' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Zsofia' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Zsuzsa' Legénybúcsúra női sztriptíz táncos 'Zsuzsa 2'
 
legénybúcsúra
Legénybúcsúra ajánlom.
06/20 974-0201

Legénybúcsúra választható lányok!

A férfi röviddel az előtt, hogy belép a házasságba, legénybúcsút tart, hogy megünnepeljék a "tegnap este a szabadságát".
A legénybúcsút általában a vőlegény legjobb barátja tervezi.

Az is gyakori, hogy ez egy utolsó kísérlet, hogy a vőlegény a kísértésnek legyen kitéve az esküvő előtt és meg győződjön róla minden barát, hogy teljes mértékben elkötelezett a házasság mellett. A legénybúcsú mai fogalomalkotásunk szerint olyan esemény, amelynek során a férfi utoljára rúghat ki a hámból anélkül, hogy jogos módon tartania kéne bármilyen felelősségre vonástól.
A vőlegénynek résen lenni, ha képes erre, nehogy barátai ármánykodásának végzetes áldozata legyen. Az ármánykodások leggyakoribb esete, amikor a barátok egy szemrevaló táncos sztriptíz lányt rendelnek a már félig elázott vőlegénynek, aki ha nem figyel és a sztriptíz hölgy is túl szeretne teljesíteni, könnyen a hölgy karjai között találhatja magát. Ehhez az élményhez kívánok színvonalas műsort szolgáltatni.
A dekoratív és képzett női sztriptíz táncosok kiválasztásában tudunk segíteni, a vőlegényért nem vállalunk felelősséget!

A legénybúcsú egy korszak vége, és egy új kezdete. A fiú elbúcsúztatja a gondtalan gyermekéveket, és belép valami új, kihívásokkal teli felelősségteljesebb létbe, a házasságba, ahol már nem csak önmagáért kell felelősséget vállalnia...

Egy-két "gonosz" legénybúcsún bevethető tipp:


Feladatok:
  1. Egy alkoholos filccel jelöljetek meg egy hatalmas sörös korsót vagy egy lehetőleg literes poharat a következő módon lentről fölfelé:
 • legalsó jel, a felirat: kezdődik a legénybúcsúm
 • felette jel, a felirat: semmiség
 • felette jel, a felirat: vagány vagyok
 • felette jel, a felirat: hajós inas
 • legfelső szintjel, a felirat: minden csaj szép
 • Ezt a korsót vigyétek magatokkal és ügyeljetek rá, hogy a legénybúcsús vőlegény soha "ne száradjon ki".

  2. Vegyetek rá kirúzsozott hölgyeket, hogy a vőlegényt puszilják meg, de lehetőleg az ingét, arcát, hogy a rúzs látható legyen rajta.(Közben érdemes a vőlegényt lefogni a barátoknak.)

  3. Szerezzetek be neki egy egyedi feliratú pólót a következő lehetséges feliratokkal:
 • Hölgyeim! Szabad a csók. Utoljára vagyok szabad.
 • Szex függő voltam. Holnap már HÁZAS leszek.
 • Hölgyek! Ma még lehet!


Ötleteink legénybúcsúra:

 • - "topless kosztümös" felszolgáló a vacsorához
 • - női sztriptíz műsor
 • - pezsgős limuzin női sztriptíz
 • - partybusz service női sztriptíz show-val (több lány)